Ducati Hypermotard 698 Mono jau Lietuvoje!

Į Lietuvą atvyko naujausias Ducati modelis – Hypermotard 698 Mono.  Tai yra pirmasis “Ducati” viencilindrinis keliais važiuojantis “Supermotard”, gimęs turint vienintelį tikslą – skleisti jaudulį ir dominuoti scenoje.

Gyvenk. Žaisk. Važiuok.

Užlipkite ir leiskite linksmybėms įsibėgėti. Naujasis “Hypermotard 698 Mono” yra pirmasis “Ducati” viencilindrinis keliais važiuojantis “Supermotard”, gimęs turint tik vieną tikslą – skleisti jaudulį ir dominuoti scenoje. Paprastas, lengvas ir veržlus – tai tikras “linksmasis motociklas” su lenktyniniu DNR.

Idealus derinys aukščiausios klasės pramogoms.

Stilius, galia ir valdymas. Idealus derinys, kuris palieka Jums tik vieną išeitį: mėgautis kiekviena akimirka važiuojant “Hypermotard 698 Mono”.

VARIKLIS

Naujasis 659 cc Superquadro Mono

659 cm3 “Superquadro Mono” su desmodromine laiko paskirstymo sistema yra sudėtingiausias ir našiausias kada nors sukurtas vieno cilindro kelių variklis, galintis pasiekti didžiausią variklio sūkių dažnį savo kategorijoje.

STILIUS

“Motard” stilius sukurtas “Ducati”

Agresyvi, paprasta ir kompaktiška išvaizda, būdinga lenktynėms paruoštiems supermotardams, derinama su švariais ir gerai apdirbtais paviršiais, būdingais kiekvienam “Ducati”.

TECHNOLOGIJA

Iš “Superbike” kilusios technologijos

Siekdami maksimalaus našumo trasoje, varikliui, rėmui ir elektronikai pritaikėme “Panigale” pasaulinius techninius sprendimus.

ATVYKITE Į DUCATI VILNIUS SALONĄ IR APŽIŪRĖKITE GYVAI.